Kannattaa olla Pohjois-Kymen Psoriasisyhdistys ry:n jäsen!

Pohjois-Kymen Psoriasisyhdistys ry on vireästi toimiva järjestö, joka pyrkii parantamaan jäsentensä mahdollisuuksia hoitaa sairauttaan ja pysyä yhteiskunnan aktiivisina jäseninä. Jäsenten saaman vertaistuen ja muidenkin jäsenetujen lisäksi, pyritään lisäämään psorin yleistä tunnettuutta sairautena, joka ihon joskus runsaastakin hilseilystä huolimatta ei koskaan tartu.
Maailman terveysjärjestö WHO on keväällä 2014 lausunut, että psoriasis on vakava tulehduksellinen ei-tarttuva sairaus, johon ei ole parannuskeinoa. Siihen voi liittyä myös monenlaisia muita sairauksia ja syrjäytymisen riski. Osallistumalla yhdistyksen toimintaan saat samalla vertaistukea!

Sääntöjen mukaan Pohjois-Kymen Psoriasisyhdistys ry:n varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö, alle 12-vuotias holhoojan suostumuksella, sekä oikeuskelpoinen yhteisö tai säätiö. Alle 15-vuotiailta jäseniltä ei peritä jäsenmaksua, eikä heillä ole myöskään äänioikeutta. Jäsenhakemuksen hyväksymisestä päättää hallitus. Kannattajajäseneksi voidaan hyväksyä yksityisiä henkilöitä, oikeuskelpoisia yhteisöjä tai säätiöitä, jotka haluavat tukea yhdistyksen toimintaa.

Psoriasisliiton ja Pohjois-Kymen Psoriasisyhdistys ry:n yhteinen jäsenmaksu vuodelle 2017 on 22 € aikuisilta ja 10 € nuorilta (15 - 30 v), alle 15-vuotiailta ei jäsenmaksua peritä. Jäsenmaksu sisältää myös jäsenetuihin kuuluvan, monipuolisesti ihonhoitoa ja psoria käsittelevän Ihonaika -lehden. Se ilmestyy 5 numeroa vuodessa. Alle 15-vuotiailta ei peritä jäsenmaksua. Kannattajajäsenten vuosimaksu määritellään erikseen. Jäseneksi liittyvän ei tarvitse sairastaa psoriaasia, riittää kun haluaa tukea yhdistystä ja toimia sen tarkoitusperien mukaisesti.

Alle 30-vuotiaille jäsenille on myös valtakunnallinen toimintayhteisö Nupso (Nuoret psoriaatikot), jossa nuoret järjestävät heitä kiinnostavaa ja heille sopivaa vapaa-ajantoimintaa, sekä myös hoitomatkoja. Tutustu tarkemmin nuorten omiin kotisivuihin www.nupso.fi ja tule mukaan toimimaan! Yhdistyksemme nuorisovastaavaan saat yhteyden sähköpostilla sihteeriin sihteeri(at)p-kpsori.fi, tai hallituksen jäseniin.

Jäseneksi liittyminen ja jäsenedut

image

Jäseneksi liittyminen on helppoa, täytä liittymislomake ja lähetä se sähköisesti. Voit myös ottaa yhteyttä yhdistyksen toimihenkilöihin tai täyttää useissa hoitopaikoissa tai lääkäreillä olevien esitteiden ao. liittymislomake. Pääasia on, että täytät liittymislomakkeen ja toimitat sen Psoriasisliittoon, niin jäsenyys sen tuomine etuineen saadaan voimaan.

Paikallisena jäsenetuliikkeenä meillä on Kouvolan Uusi Apteekki, josta saamme jäsenkortin esittämällä peruskorvattavista lääkkeistä alennusta 5 % ja reseptivapaista tuotteista 10 %. Apteekin osoite on Kouvolankatu 22, KOUVOLA.
Valtakunnallisia jäsenetuliikkeitä ovat mm: Instru optiikka Oy silmälaseista ja terveydenhoitotuotteista, Best Western Airport Hotel Pilotti ja Best Western-hotellit majoituksesta, sekä Lappeenrannan Kylpylä kylpyläpalveluista ja Holiday Club-kylpylähotellit majoituspalveluista. Jäsenkortti antaa etuja myös esim. Haikon Kartanon majoituksesta ja hoidoista, Tallink Silja Oy:n laivamatka- ja hotellipalveluista, sekä Kylpylä Kivitipun lomapaketeista. Lisäksi on mm. allergiasuodattimien ja jalkojenhoidon tuotepakettien myyjät. Finnmatkojen matkatarjouksia Ihonajan lukijoille on nähtävissä heidän sivuillaan osoitteessa www.finnmatkat.fi/iho.
Yhdistyksemme jäsenenä voit hankkia haminalaisen Arctic Nutritionin valmistamia ja markkinoimia ravintolisiä kanta-asiakkaan edullisemmin ehdoin. Katso tarjouskirje TÄSTÄ ja ota yhteys yhteyshenkilöömme Kaija-Leena Ahoon puh. 040 563 9069 tai sähköpostilla kaijaleena.aho(at)gmail.com.


Tietoja lyhyesti


logo

Liity jäseneksi! Saat tietoa, vertaistukea, virkistystä ja kaikki jäsenedut!

Yhdistyksen säännöt on luettavissa TÄSTÄ!

Jäsenhakemuksen lomakkeen täytät kätevästi tästä linkista: Liittymislomake


Ilmoita muutoksista sihteerille!


logo

Muista ilmoittaa jäsen- tai osoitetiedoissasi tapahtuneet muutokset, myös sähköpostiosoite, niin varmistat sujuvan tiedonkulun!


Infoa uudelle jäsenelle!


logo

Lue ja tulosta tästä linkistä tietoja yhdistyksestämme...