Kannattaa olla Pohjois-Kymen Psoriasisyhdistys ry:n jäsen

Pohjois-Kymen Psoriasisyhdistys ry on vireästi toimiva järjestö, joka pyrkii parantamaan jäsentensä mahdollisuuksia hoitaa sairauttaan ja pysyä yhteiskunnan aktiivisina jäseninä. Jäsenien saaman vertaistuen ja jäsenetujen lisäksi lisätään psorin yleistä tunnettuutta sairautena, joka ei koskaan tartu.

Osallistumalla yhdistyksen toimintaan saat tärkeää vertaistukea.
Tapaamalla vertaisiasi, keskustelemalla psoriasiksesta ja sen monimuotoisuutta ymmärtävien kanssa, sinulla on mahdollisuus huojentaa sairauden taakkaa.
Asiantuntijatilaisuuksista saat viimeisintä ja asianmukaista tietoa.

Sääntöjen mukaan Pohjois-Kymen Psoriasisyhdistys ry:n varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö, alle 12-vuotias holhoojan suostumuksella sekä oikeuskelpoinen yhteisö tai säätiö. Alle 15-vuotiailta jäseniltä ei peritä jäsenmaksua, eikä heillä ole myöskään äänioikeutta. Jäsenhakemuksen hyväksymisestä päättää yhdistyksen hallitus. Jäseneksi liittyvien ei tarvitse sairastaa psoriaasia. Kannattajajäseneksi voidaan hyväksyä yksityisiä henkilöitä, oikeuskelpoisia yhteisöjä tai säätiöitä, jotka haluavat tukea yhdistyksen toimintaa.

Psoriasisliitto ry:n ja Pohjois-Kymen Psoriasisyhdistys ry:n yhteinen jäsenmaksu vuodelle 2023 on 22 € aikuisilta ja 11 € nuorilta (15-30 v), alle 15-vuotiailta ei jäsenmaksua peritä. Jäsenmaksu sisältää jäsenetuihin kuuluvan, monipuolisesti psoriasista ja sen hoitoa käsittelevän, 4 kertaa vuodessa ilmestyvän IhonAika-lehden.

Alle 30-vuotiaille jäsenille on myös valtakunnallinen toimintayhteisö Nupso (Nuoret psoriaatikot), jossa nuoret järjestävät heitä kiinnostavaa ja heille sopivaa vapaa-ajantoimintaa ja osallistuvat myös kansainväliseen toimintaan. Tutustu tarkemmin nuorten omiin kotisivuihin 
nupso.fi ja tule mukaan toimintaan!

Jäseneksi liittyminen
Jäseneksi liityt kätevimmin Psoriasisliiton sivulla voit liittyä jäseneksi tästä

Valtakunnalliset jäsenedut Psoriasisliiton sivulta
liiton neuvottelemat jäsenedut näet täältä

Paikalliset jäsenetumme

Yhdistys hakee aktiivisesti avustuksia eri toimijoilta voidakseen tarjota jäsenilleen edullisia tilaisuuksia ja retkiä. Lisäksi olemme neuvotelleet alla olevat alennukset jäsentemme käyttöön. Alennukset saat esittämällä voimassa olevan Psoriasisliiton jäsenkortin.

Kouvolan Uudesta Apteekista
voimassa olevan jäsenkortin esittämällä
peruskorvattavista lääkkeistä 5 % ja
reseptivapaista tuotteista 10 % alennus.
Apteekin osoite on Kouvolankatu 22

Mandilion terapia - jalkahoidot -10%
Valtakatu 25 Kuusankoski
Johanna Lilja
puh. 045 7832 0397
mandilion.terapia@gmail.com

Arctic Nutrition -ravintolisät
jäsenetuhintaan.
Kaija-Leena Aho
puh. 040 563 9069
kaijaleena.aho@gmail.com

 
logo


Pohjois-Kymen Psoriasisyhdistys ry

  • Liity jäseneksi!
    Saat tietoa, vertaistukea, virkistystä ja kaikki jäsenedut!

    liity jäseneksi tästä

  • Ilmoita muutoksista sihteerille Muista ilmoittaa jäsen- tai osoitetiedoissasi tapahtuneet muutokset, myös sähköpostiosoite, niin varmistat sujuvan tiedonkulun!

  • Yhdistyksen säännöt on luettavissa TÄSTÄ!