Kannattaa olla Pohjois-Kymen Psoriasisyhdistys ry:n jäsen!

Pohjois-Kymen Psoriasisyhdistys ry on vireästi toimiva järjestö, joka pyrkii parantamaan jäsentensä mahdollisuuksia hoitaa sairauttaan ja pysyä yhteiskunnan aktiivisina jäseninä. Jäsenten saaman vertaistuen ja muidenkin jäsenetujen lisäksi, pyritään lisäämään psorin yleistä tunnettuutta sairautena, joka ihon joskus runsaastakin hilseilystä huolimatta ei koskaan tartu.
Maailman terveysjärjestö WHO on keväällä 2014 lausunut, että psoriasis on vakava tulehduksellinen ei-tarttuva sairaus, johon ei ole parannuskeinoa. Siihen voi liittyä myös monenlaisia muita sairauksia ja syrjäytymisen riski. Osallistumalla yhdistyksen toimintaan saat samalla vertaistukea!

Sääntöjen mukaan Pohjois-Kymen Psoriasisyhdistys ry:n varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö, alle 12-vuotias holhoojan suostumuksella, sekä oikeuskelpoinen yhteisö tai säätiö. Alle 15-vuotiailta jäseniltä ei peritä jäsenmaksua, eikä heillä ole myöskään äänioikeutta. Jäsenhakemuksen hyväksymisestä päättää hallitus. Jäseneksi liittyvien ei tarvitse sairastaa psoriaasia. Kannattajajäseneksi voidaan hyväksyä yksityisiä henkilöitä, oikeuskelpoisia yhteisöjä tai säätiöitä, jotka haluavat tukea yhdistyksen toimintaa.

Psoriasisliitto ry:n ja Pohjois-Kymen Psoriasisyhdistys ry:n yhteinen jäsenmaksu vuodelle 2021 on 22 € aikuisilta ja 11 € nuorilta (15 - 30 v), alle 15-vuotiailta ei jäsenmaksua peritä. Jäsenmaksu sisältää myös jäsenetuihin kuuluvan, monipuolisesti ihonhoitoa ja psoria käsittelevän, 4 kertaa vuodessa ilmestyvän Ihonaika -lehden. Alle 15-vuotiailta ei peritä jäsenmaksua.

Alle 30-vuotiaille jäsenille on myös valtakunnallinen toimintayhteisö Nupso (Nuoret psoriaatikot), jossa nuoret järjestävät heitä kiinnostavaa ja heille sopivaa vapaa-ajantoimintaa, sekä myös hoitomatkoja. Tutustu tarkemmin nuorten omiin kotisivuihin nupso.fi ja tule mukaan toimimaan! Yhdistyksemme nuorisovastaavaan saat yhteyden sähköpostilla sihteeriin sihteeri(at)p-kpsori.fi, tai hallituksen jäseniin.

Jäseneksi liittyminen ja jäsenedut

image

Jäseneksi liittyminen on helppoa, täytä liittymislomake ja lähetä se sähköisesti. Voit myös ottaa yhteyttä yhdistyksen toimihenkilöihin tai täyttää useissa hoitopaikoissa tai lääkäreillä olevien esitteiden ao. liittymislomake. Pääasia on, että täytät liittymislomakkeen ja toimitat sen Psoriasisliittoon, niin jäsenyys sen tuomine etuineen saadaan voimaan.

Paikallisena jäsenetuliikkeenä meillä on Kouvolan Uusi Apteekki, josta saamme jäsenkortin esittämällä peruskorvattavista lääkkeistä alennusta 5 % ja reseptivapaista tuotteista 10 %. Apteekin osoite on Kouvolankatu 22, KOUVOLA.
Valtakunnalliset jäsenetuliikkeet näet ajantasaisesti liiton verkkosivuilta psori.fi tai Ihonaika -lehdestä.

Yhdistyksemme jäsenenä voit hankkia haminalaisen Arctic Nutritionin valmistamia ja markkinoimia ravintolisiä kanta-asiakkaan edullisemmin ehdoin. Ota yhteys yhteyshenkilöömme Kaija-Leena Ahoon puh. 040 563 9069 tai sähköpostilla kaijaleena.aho(at)gmail.com.


Tietoja lyhyesti


logo

Pohjois-Kymen Psoriasisyhdistys ry